Dit tags materiale kan påvirke signalet på din mobil

Der kan være mange forskellige ting, der er med til at påvirke signalet på din mobil. En af de ting kan være dit tag.

Signalet skal jo gå fra masten og direkte ind i din mobil. Og jo flere ting, signalet skal igennem, desto dårligere kan det blive undervejs.

Derfor skal du gerne tænke dig om, når du skal lægge nyt tag på dit hus, hvad du vil lave det af. Der er jo mange materialer at vælge imellem, når du skal lave nyt tag.

Vælg en udbyder med god dækning

Med mobildækning Telenor er du som udgangspunkt godt dækket ind. Men du kan stadig opleve udfald, især hvis du er i huse af stærke og tykke materialer, der blokerer for signalet, eller hvis du er i områder, hvor der kan være langt til den nærmeste telemast.

Er du i tvivl om, hvor godt signal der er på din adresse, kan du altid tage et kig på et mobildækning kort. Derinde kan du se, hvor signalet er godt, og hvor det måske er mindre godt. Det kan være rart at kunne danne sig sådan et overblik.

Kan være svært at vælge det rette tag

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du skal lægge et nyt tag på dit hus. Derfor kan det også altid være en rigtig god idé at tage en snak med fagkyndige om det, inden du beslutter dig for en løsning. De har som regel mere styr på det.

Der er jo mange løsninger, som du kan vælge imellem, når du har besluttet dig for, at der skal lægges nyt tag. Hvad der vil være det rette valg for dig, er svært at sige konkret. Derfor skal du også gøre dit forarbejde godt og grundigt.