Avatar2x ulk

Unges Laboratorier for Kunst, ULK

Organisationsprofil

3 forslag
Oprettet for mere end 4 år siden. Seneste opdatering: næsten 4 år siden.

Om

Unges Laboratorier for Kunst er SMK, Statens Museum for Kunsts kreative og sociale community for unge - anført af 40 frivillige kunstpiloter, en koordinator og en kunstner.

Vi er netop nu i gang med et samarbejde med Københavns Metro og skal sammen med borgere, der færdes, lever og bor omkring metroens byggepladser udsmykke 2 Byens Hegn i maj/juni 2013:
Solbjerg Plads på Frederiksberg og Marmorkirken i København.

I den forbindelse har vi brug for netop jeres idéer til, hvordan vi bruger Statens Museum for Kunsts kunstværker til fri download (http://www.smk.dk/udforsk-kunsten/samlingerne/vaerker-til-fri-download/) til at udsmykke hegnene sammen med byens borgere – og hvordan vi skaber god brugerinddragelse, medindflydelse, ejerskab og allervigtigst - relevans for alle involverede.
De kommende måneder vil vi derfor stille jer en lang række udfordringer om den kommende udsmykning af Byens Hegn – I får dermed indflydelse på det færdige resultat og sender os i den rigtige retning.

Tak for hjælpen!

Formål

Vores mål er at gøre kunsten og SMK inkluderende og vedkommende for alle unge -gennem brugerindragende projekter og aktiviteter.I ULK tager vi brugerinddragelse alvorligt med udgangspunkt i konstruktionistisk læringsteori, nemlig idéen om, at viden om kunst først opstår, når den italesættes af de, der deltager i kommunikationen om den. Det kan lyde kryptisk, men i forhold til læring og dialogisk formidling betyder denne tilgang, at vi selv er medproducenter af al viden, vi tilegner os om kunst og kreativitet. Der er ikke tale om top-down fra afsender til modtager, men en kommunikation baseret på dialog, hvor viden konstant er i forandring og tilpasses i forhold til vores erfaringsverden og reaktioner.

Adressen

Statens Museum for KunstSølvgade 48-501307 København K

Kontaktperson

Frederik Henrik Knap, kunstformidler

Støtter
  • Avatar 218045 10151066848348002 2013657796 n
  • Avatar tagdel logo sort
  • Avatar facebook logo
  • Avatar niksmkportsh
  • Avatar akhsjfkash
  • Avatar sk rmbillede 2013 09 23 kl. 15.53.37
  • Avatar september1971

Udfordringer

Seneste aktivitet