Avatar2x logo foto profil

TAG DEL i Udkanten

Hvor vi gør meget mere sammen!

Organisationsprofil

0 forslag
Oprettet for mere end 2 år siden. Seneste opdatering: mere end et år siden.

Om

KPH – Københavns Projekthus vil i samarbejde med de 9 mest fraflytningstruede kommuner og via innovationsplatformen TAG DEL understøtte civilsamfundet i Udkantsdanmark i opstart af lokale og innovative initiativer.

Konkret iværksættes 9 udviklingsforløb med borgere fra 9 af Udkantsdanmarks mest udsatte kommuner. Mindst 20 borgere deltager fra hver kommune, og hvert forløb kaster minimum 2 konkrete initiativer af sig. Både de deltagende borgere og konsulenter ved kommunen uddannes i digital borgerinddragelse og udviklingsforløb bl. a. med brug af innovationsplatformen TAG DEL (www.tagdel.dk). Hver kommune har efter projektets afslutning deres eget unikke og allerede fuldt implementerede digitale innovationsunivers, som de kan bruges til idé-/projektudvikling, borger- og kommuneinddragelsesprocesser og vidensdeling langt ud i fremtiden.

Udover hver kommunes digitale samskabelsesunivers på TAG DEL vil projektets konkrete resultater afslutningsvis blive præsenteret i et idékatalog, som lanceres på et udviklings- og netværksevent kaldet ‘TAG DEL i UDKANTEN’. Eventen vil blive en årligt tilbagevendende temabegivenhed dedikeret potentialerne og den fælles borgernære udvikling af Danmarks Udkanter. Landets 52 mest fraflytningstruede kommuner er særligt inviterede men ellers er dagen åben for alle med noget på hjerte omkring Udkantsdanmark.

Formål

De fire overordnede formål er derfor:1. At styrke borgernes innovations- og handlekompetence. 2. At styrke fællesskabet i de respektive lokalsamfund.3. At udvikle kommunernes kompetencer mhp. at lave ligeværdige og borgerinddragende projekter og processer i samarbejde med borgerne4. At rebrande Danmarks yderkanter via konkrete initiativer og positive fortællinger.

Kontaktperson

Simon Holmgaard

Kontaktoplysninger
Støtter
  • Avatar tagdel logo sort
  • Avatar 2012 07 15 12.51.16
  • Avatar villads profil
  • Avatar test maria 1
  • Avatar 20150915 180225
  • Avatar img 3332
  • Avatar logo foto profil