Avatar2x streetdinners logo

StreetDinners

Den simple måde at arrangere en gademiddag i din gade.

Organisationsprofil

15 forslag
Oprettet for mere end 2 år siden. Seneste opdatering: næsten 2 år siden.

Om

StreetDinners er et madkoncept udviklet af virksomheden Bite Me Crew - et konceptuelt madlaboratorium - www.bitemecrew.org.

Kort sagt hjælper StreetDinners lokale beboere med at organisere gademiddage, hvor maden tilbederes af nabo-hold i lokale køkkener og serveres ved langborde.

Via vores online tjeneste - www.streetdinners.org - har vi gjort det nemt for dig og dine naboer at arrangere jeres helt egen gademiddag. På hjemmesiden finder du et vejkort, hvor I kan oprette jeres gademiddag, kommunikere med frivillige hjælpere og sælge billetter.

Formål

For mange er dét at lave mad og spise sammen noget man forbinder med at være i sit eget hjem eller sammen med den nærmeste familie. Sådan har vi det naturligvis også, men vi tror også på, at fælles madlavning og spisning rummer langt flere muligheder - især for at mødes med folk i vores nabolag.Grundtanken med at lave fælles madlavning og spisning i det offentlige rum, er at skabe lokalt sammenhold og engagement samt styrke naborelationerne ved at mødes omkring maden.

Adressen

Krausesvej 3, 2100 København Ø

Kontaktperson

Stine Tholstrup Schmidt

Kontaktoplysninger
Link til video (Youtube eller Vimeo)
Støtter
  • Avatar tagdel logo sort
  • Avatar img 3332
  • Avatar 9f5a2262

Udfordringer

Seneste aktivitet

Deltag i udfordringer nærheden