Avatar2x ok fonden kvadrat

OK-Fonden

Livet skal leves - hele livet

Organisationsprofil

0 forslag
Oprettet for ca. 2 år siden. Seneste opdatering: næsten 2 år siden.

Om

OK-Fonden er en non-profit organisation og har således ikke til formål at skabe formue. Vi er hverken bundet af politiske eller religiøse særinteresser.
Vi arbejder for at forbedre forhold og livskvalitet for ældre, handicappede og svage grupper i bredeste forstand.
Vores primære virkeområde er plejehjemsdrift, og vi driver således en række plejehjem landet over. Derudover driver vi psykiatriske tilbud, hospice og administrerer en lang række senior-/ ældrebofællesskaber. Vi tilbyder endvidere byggeherrerådgivning og -administration via vores byggeafdeling.

Formål

Retten til at leve godtDet er OK-Fondens vision, at livet skal leves - hele livet. Vi synes, at det bør være en menneskeret at kunne arrangere sig i hverdagen og gøre sin tilværelse så behagelig, som man nu ønsker det og har ressourcer til.OK-Fonden arbejder for at forbedre forhold og livskvalitet for ældre, handicappede og svage mennesker. Vores indsatser gælder ikke mindst de grupper af ældre eller handicappede mennesker, som ikke blot søger velfungerende fysiske rammer, men også ønsker sig en større vifte af omsorg, pleje og assistance inden for rækkevidde.

Adressen

Frederiksberg Allé104, 1.1820 Frederiksberg C

Kontaktperson

Thomas Buchwaldt

Hjemmeside
Link til Facebook

facebook.com/okfonden

Udfordringer

Ingen udfordringer

Seneste aktivitet