Avatar2x lille skolelogo kvadrat

Margrethe Reedtz Skolen

Her står vi sammen om det gode landsbysamfund

Margrethe Reedtz Skolen er en lille landsbyfriskole, grundlagt af forældre der selv vil en god skole for deres børn. Vi bor i landsbyen Ryde, et sted hvor...
Læs mere.

Nyheder

 • Tag Del i Ryde-Handbjerg-Stendis 10-05-14 15:09

  I dag havde vi besøg af Karsten fra Tag Del, som igennem hans speciale hjælper os med at få sat ord og handling på lokale projekter og udfordringer. Det var en rigtig spændende dag, og idéerne flød frit imellem de fremmødte. Resultatet er hele 7 forskellige udfordringer, som nu er skrevet ind her på Tag Del, så alle andre kan følge med i processen. Vi håber meget at I får lyst til at blande jer i dialogen her på Tag Del. Tusind tak for opbakningen, og god fornøjelse med at udforske udfordringerne her på... ... Læs mere. n.

 • De første udfordringer er oprettet 12-03-14 13:35

  Kære Forældre (og andre)

  Så er de første udfordringer oprettet her på TagDel. Jeg håber I vil deltage i dialogen, og komme med jeres indspark til skolen.

  Har I forslag til flere emner så skriv endelig til os: http://margrethereedtzskolen.dk/kontakt/

  - Morten Mosgaard

 • Tag del i Margrethe Reedtz Skolen 10-03-14 17:11

  Kære forælder, lærer, lokalsamfundsborger og andre interesserede. Vi har nu på Margrethe Reedtz Skolen oprettet en Tag Del side. TagDel.dk er en hjemmeside, som skaber en simpel digital ramme om kollektiv idégenerering. For mere om TagDel, så videoen her på vores profil.

  På vores profil vil vi som skole løbende oprette nye udfordringer, som vi har brug for sparring på og gode inputs til. Formålet er at få en masse gode idéer i kassen, og det er her du kommer ind. Du kan deltage ved enten at komme med... ... Læs mere. d dine egne idéer til udfordringerne, forbedre andres idéer eller bare vise din støtte ved at trykke "Thumbs up".

  Sammen skaber vi den bedste friskole i hele Danmark!

Video

Seneste aktivitet