Avatar2x pigespejder

De grønne pigespejdere

Organisationsprofil

1 forslag
Oprettet for mere end 4 år siden. Seneste opdatering: næsten 4 år siden.

Om

Hos De grønne pigespejdere har vi en mission om, at vi vil gøre piger og kvinder i stand til at udvikle og udnytte deres fulde potentiale. Vi er Danmaarks eneste spejderkorps udelukkende for piger og kvinder. Alligevel har vi et godt og tæt samarbejde med de øvrige spejderkorps i Danmark. Som grønne pigespejdere har vi en vision om at være en stærk organisation, der rækker længere ud end egne medlemmer og gør en forskel i piger og kvinders liv. De grønne pigespejdere vil sikre kvalificerede ledere på rette poster og udgøre en attraktiv og synlig samarbejdspartner.
Vores spændende historie er lang og rækker helt tilbage til 1919, da vi blev stiftet af Ingrid Ulbricht. På verdensplan er vi medlem af WAGGGS - World Association of Girl Guides and Girl Scouts og således del af et globalt pigespejderfællesskab med omkring 10 millioner medlemmer.

Formål

De grønne pigespejderes formål er, at drive spejderarbejde i overensstemmelse med spejderloven og det internationale spejderløfte og at forkynde evangeliet for spejderne i overensstemmelse med den evangelisk-lutherske bekendelse.

Adressen

Arsenalvej 10, 1436 København K

Kontaktperson

Karin Bræmer Hoffmann

Kontaktoplysninger
Hjemmeside
Støtter
  • Avatar sk rmbillede 2013 02 14 kl. 12.52.16
  • Avatar tagdel logo sort
  • User profile default
  • User profile default
  • Avatar pigespejder
  • Avatar sk rmbillede 2013 09 23 kl. 15.53.37

Udfordringer

Seneste aktivitet