Avatar2x arbejdpladslogo2fb

Arbejdsplads.nu

Organisationsprofil

2 forslag
Oprettet for mere end 4 år siden. Seneste opdatering: næsten 4 år siden.

Om

Arbejdsplads.nu er en interesse organisation for ledige

Vores filosofi er, at alene mødet mellem mennesker kan udvikle sig til idéer og projekter. Derfor er et af indsatområderne for arbejdsplads.nu at facilitere møder mellem ledige.

Vi afholder fysiske møder og workshops med fokus på foretagsomhed. Ideen med møderne er både at udbrede viden om hvordan man kan starte op samt at give inspiration til deltagerne.

Hovedelementet i arbejdsplads.nu er oprettelsen af arbejdsfællesskaber. Det er her essentielt at huslejen er lav således at de ledige har råd til at deltage.

Vi fokusere på at skabe de bedst mulige rammer for udvikling på en sådan måde at den ledige får frigjort sit potentiale. Samtidig vil vi yde støtte til de opgaver der er pålagt den ledige når man modtager dagpenge (jobansøgninger mm.).

I første omgang fokuserer vi på uddannede med lang eller mellemlang uddannelse. Den manglende erhvervserfaring for nyuddannede bevirker at de ofte har svært ved at få de opslåede jobs.

Vi arbejder i udgangspunktet med foretagsomt iværksætteri. Det vil sige iværksætteri ud fra de ressourcer man selv besidder, det netværk man har samt de økonomiske ressourcer man nu har til rådighed.

Adressen

Islands Brygge 93, 2.2300 Købenavn S

Kontaktperson

Joel Münster-Swendsen

Hjemmeside

arbejdsplads.nu

Støtter
  • Avatar akhsjfkash
  • Avatar sk rmbillede 2013 09 23 kl. 15.53.37
  • Avatar efter rsferie 2010 ins 021
  • Avatar september1971
  • Avatar villads profil

Udfordringer

Seneste aktivitet