Avatar2x asn

Aarhus Sustainability Network

Organisationsprofil

5 forslag
Oprettet for mere end 4 år siden. Seneste opdatering: næsten 4 år siden.

Om

Mange mennesker associerer debatten om bæredygtighed med forbud og restriktioner - vi tror ikke på at dette motiverer folk til at handle. Derfor afholder vi årligt en bæredygtighedsfestival som præsenterer og fejrer nye seje bæredygtige initiativer. Festivallen har et program som indeholder alt fra bæredygtigt modeshow til koncerter og akademiske oplæg til byttemarked, dokumentarfilmvisning, workshops og madmarked.

Medierne diskuterer typisk bæredygtige løsninger på globalt og samfundsmæssigt niveau, men der er meget vi hver især kan gøre lokalt - det er bare svært at finde et sted at starte og at definere det mål man ønsker at sigte efter. For hvad er bæredygtighed egentlig? I Aarhus Sustainability Network arbejder vi for at gøre bæredygtighed konkret, nærværende og vedkommende for den enkelte borger - IKKE med en løftet pegefinger, men med masser af kreativitet og ambitioner om at engagere den enkelte i aktivt at skabe den fremtid han/hun ønsker at opleve tage form.

Formål

At fremme bæredygtig udvikling ved at:- Opfordre borgere, politikere og erhvervsfolk til at handle aktivt lokalt såvel som globalt for en bæredygtig fremtid- Fremme samarbejde på tværs af virksomheder, kommune, uddannelsesinstitutioner og organisationer.- Viderekommunikere løsningsforslag på en måde, der får folk til at associere bæredygtighed med en lys og attraktiv fremtid- Promovere eksisterende bæredygtige produkter og løsninger- Fremme debatten om at GENTÆNKE FREMSKRIDT

Adressen

Møllevangs Allé 1428200 Aarhus N

Kontaktperson

Nikoline Høgsgaard

Kontaktoplysninger

Mail: nikoline@aasn.dkTlf: 61662956

Hjemmeside

aasn.dk, sustainabilityfestival.dk

Støtter
  • Avatar ikon150x143
  • Avatar sk rmbillede 2013 09 23 kl. 15.53.37

Udfordringer

Seneste aktivitet